Uncategorized

jeg er i oslo… for et jobbintervju!

6. februar 2011

Nei, nei, nei. Dere tar helt feil! Jeg har verken kjøpt meg leilighet eller bestilt sydentur. Dårlig gjettet av dere! Eller, det ene fører jo til det andre, så hvem vet. Men det jeg skal er å dra på jobbintervju!

Den siste tiden har det jo klødd i fingrene mine etter å ha litt rutiner i hverdagen og ikke minst å sitte på kontor, så hvis alt går min vei i morgen kan det bli virkelighet! Og jeg har selvfølgelig troen på det. Så jepp, jobbintervju i morgen, ønsk meg lykke til!

Oslo <3

Og jeg er i full gang med leilighetsjakten. Hvis jeg får jobben gidder jeg jo ikke å pendle i evigheter. Men jeg må si, etter å ha gått gjennom ALT som er av utleieleiligheter, at det ikke er mye av interesse. Hvis noen leier ut en fin og rimelig leilighet på Frogner/Majorstua/Uranienborg/Sentrum eller veldig-nært-byen-på-St.Hans Haugen, send meg gjerne en mail på ida.wulff@hotmail.com. Også mulighet for at jeg skal leie med en venninne, så ikke nøl med å maile meg hvis du har en fin 3-roms-leilighet heller (altså 2 soverom)! På forhånd, takk : )

No Comments

Leave a Reply