Uncategorized

jeg har fått jobb

10. februar 2011

Hei kjære lesere! Beklager dårlige oppdateringer. Har ikke med meg laptop til Oslo, og så ble jeg jo her litt lengre enn planlagt.

MEN, gode nyheter! Jeg var på jobbintervju runde 2 i dag, på samme jobb som i forrigårs, og da jeg gikk derifra hadde jeg fått jobb! Utrolig gøy, gleder meg til å komme i gang med å jobbe!

Etter jobbintervjuet var jeg på visning av en leilighet som var FANTASTISK fin! Eneste som er veldig kjipt er at det var fellesvisning, og jeg kunne ikke gjøre langt mer enn å levere inn skjemaet i likhet med alle de andre. Det var STOR interesse for den, og jeg kommer ikke til å få sove i natt, for jeg har så innmari lyst på den at jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg. Stor, herlig leilighet med perfekt beliggenhet!

Tror nesten jeg må be en aftenbønn før jeg legger meg, hehe. Og så må jeg bare tro så inderlig på at jeg får den, så skal det nok gå i boks. Kryss mer enn gjerne fingrene for meg! Nattaklem til dere alle. Fra hun som begynner i ny jobb på tirsdag, woow…

No Comments

Leave a Reply