Uncategorized

tilbake på jenterommet

10. februar 2011

Hei! «Endelig» er jeg hjemme på jenterommet igjen, sammen med min kjære Mac. Må si jeg har savnet den! Er ikke det samme å låne andres pc’er, og å knote rundt på iPhonen.

I dag har jeg vært i skikkelig dårlig humør. Har fremdeles ikke hørt noe fra utleier angående visningen jeg var på, men det er kanskje ikke så rart, ettersom det sikkert er over hundre som har meldt sin interesse. Jeg har bare så inderlig lyst på den. Men har da fortsatt et snev av håp, for telefonen kan komme i morgen. Jeg sovnet ikke før 5 i dag morges, jeg lå bare våken og innredet leiligheten som jeg ikke har. Flyttesyk!

Har brukt kvelden på å rydde opp etter meg. Når jeg farer avgårde til Oslo flyr klær og skjønnhetsprodukter gjennom lufta som om det var krig, og når jeg har løpt til toget, ser det ut som en slagmark her. Men nå har jeg fått litt orden. Har til og med laget meg et smykkestativ, på en måte! Veldig kreativt. Et kakefat.

Vi kan jo kalle det et smykkefat?

Og ellers er over halvparten av kjolestativet mitt fornyet, og ingenting er vel bedre enn en haug av prislapper i garderoben. Masse nytt som jeg ikke er lei av. Det har Zara, BikBok og Nelly.com sørget for den siste uken! Har også fått meg freshe, rosa Ilse Jacobsen gummistøvler fra Brandos, men jeg viser dere alt sammen senere.

Nå har jeg invitert lillbror opp på film og sjokolade-test-spising. Jeg er nemlig en av de heldige i Nidars adressebok som mottar nye sweets, og denne gangen er det Stratos sjokostriper som står for tur!

Fikk postkort fra «Stratos-kua», hehe.

Og dere kan jo bare gjette hvilken film som skal settes på. Mitt nyeste og beste innkjøp, mine damer og herrer, jeg gir dere: Spelet! Sesong to av Hjerte til hjerte med Linn Skåber, min favorittperson nummer fire, i hele verden. Har sett alt tusen ganger, men ler like mye hver gang.

No Comments

Leave a Reply