Uncategorized

for å være helt ærlig…

11. februar 2011

Ja. De sene nattetimer har ankommet heimen, men det er da jeg fungerer som best. Har tusen (når vi bloggere sier tusen, mener vi som oftest rundt tjuefem) mail jeg må svare på, og da tenkte jeg at jeg kunne svare dere på noen spørsmål som har gjentatt seg i kommentarfeltet i samme slengen.

Hvor har du fått jobb?

Det har jeg lyst til å holde for meg selv inntil videre, jeg har jo ikke en gang kommet i gang! Men ja, jeg skal fremdeles skrive spalten for Det Nye, og jeg har fremdeles planer om å reise til New York.

Hvorfor var du ikke på blog awards?

Mine 60+ kg tar seg dårlig ut blant spiseforstyrrelser, treningsnarkomaner og andre velkledde stankelbein. Jeg føler meg som regel for feit til å dra på noen som helst arrangementer, så jeg kommer nesten aldri så langt som å melde min deltakelse og finne et antrekk. Sier ikke at det er noe galt i å veie 60 kilo, men jentesyndromet med å føle seg som appelsinen på fruktfatet går vel igjen hos mange av oss når finstasen skal på og kameraene blinker.

For noen uker siden skrev du at du hadde gått så veldig ned i vekt, hvordan gjorde du det?

Jeg var syk og sov døgnet rundt. La på meg de fem kiloene med det samme jeg åpnet kjøleskapet, så det var jo greit. Viser til svaret på spørsmålet over, og vil ha meg frabedt fra spørsmål om slanking. Sykt dårlig på det der ass. Her om dagen tok jeg på meg hetta og gikk på Mc Donalds for å kjøpe cheeseburger. Jeg spiste den mens jeg gikk mot t-banen, og trodde jeg var kjempelur som slang fra meg sylteagurken på bakken. På t-banen syns jeg merkelig mange stirret på støvlettene mine, og jeg bare; ja, fine, ikke sant? Acne og greier! Helt til jeg fikk øye på det selv. En svær, klissete og ketchup-marinert sylteagurk på tuppen av støvelen. Lite stas.

Har du sett fyllebildene av Voe hvor hun kliner med en annen jente og poserer med en spritflaske? I såfall, hva syns du om saken?

Det har vært vanskelig å unngå, ettersom dere har bombadert meg med Voe-på-fylla-mail. Dere kan skylde dere selv. Det er dere leserne som har gitt 95-modellen hodebry, og jeg er sikker på at bloggkommentarer om stygg hårsveis og kviser i panna har latt seg overdøve av Smirnoff Ice og fargerike brusblandinger. Nei, men alvor til spøk. Enkelte blogglesere kan være nådeløse gribber, la det ligge. Og så skåler vi for den fine bloggverdenen vi tydligvis LEVER i!

Takk for meg, og god natt.

No Comments

Leave a Reply