Uncategorized

det ble litt haba haba i helgen

13. februar 2011

Jeg sier ikke at livet mitt er i uorden, men det er en ganske stressende følelse å ha over seg at man begynner i ny jobb om noen få dager, og at man fremdeles ikke har noen leilighet. Jeg hater å føle at jeg trenger meg på hos andre, og å pendle blir både dyrt og tidkrevende. Og selv om jeg er sikker på at det hele sikkert ordner seg og faller på plass ganske snart, klarte jeg ikke å sitte hjemme og oppdatere nettsider med utleie-leiligheter stort lengre, så jeg kastet meg på toget til Oslo for å drikke boblevann med JLu og FagMag. Det ble mye leppestift og 90-talls hits, akkurat hva jeg trengte.

Mag og jeg.

GLITZ <3

Fino og Natalia tok turen for å få med seg kveldens underholdning…

Og slik endte altså den første kvelden, mye tidligere enn forventet.

Okei, la oss hoppe til neste dag. Jeg trikket rundt i Oslo og samlet sammen ting jeg hadde lagt fra meg kvelden i forveien (frivillig, så klart), og var helt på gråten av tanken på fest og farger enda en kveld. Men en avtale er en avtale, og jeg kan vel ikke si at jeg angrer. Dere vet hvor lite glad jeg er i MGP, men når flere av mine kjære er tilhengere og ikke minst deltakere, kommer man liksom ikke unna. Vi storkoste oss på vors, før vi dro på afterparty på Hard Rock. Der var det rød løper, høy musikk og masse mennesker man vet man har sett før, men ikke helt klarer å plassere. Hadde det gøy, men tok en tidlig kveld igjen gitt. Er blitt alt for gammel og fornuftig til å sprade rundt hele natta. Får jeg lov til å klage på en ting? KULDA! AU! Å gå ut, spesielt på kveldstid er som å få et skikkelig slag i trynet. Nå får våren komme snart, så blir det litt hyggeligere å gå ut og gjøre hyggeligere ting.

Vi var samlet en gjeng med musikere, MGP-entusiaster, ikke-MGP-entusiaster –  samt par kids. God stemning! Bilde bilde på bloggen der, hvem er blekest på bildet der?

Gladgjeng!

Ja, du la merke til jakka du og, ja? Helt fantastisk!

På Hard Rock.

Og så må jeg jo si HURRA for vakre Stella som vant! Jeg holder Kenya og swahili nært, så Stella var absolutt min favoritt, etter at Use Me røk ut! Hvem heiet dere på?

No Comments

Leave a Reply