Uncategorized

det er valentine, spre litt kjærlighet

13. februar 2011

I morgen er det Valentines  day, og i den anledning gir Lipsyl deg muligheten til å spre kjærlighet til dine nære og kjære. Vi har 300 kinobilletter å dele ut, og det er de som sprer og mottar mest kjærlighet ved hjelp av Valentines-applikasjonen på Facebook som blir de heldige vinnerne av 3 kinobilletter hver.

Husk også at dere fremedeles kan delta i konkurransen om produktpakker fra Lipsyl ved å lage en vennesirkel. Se innlegget om det her. Og hver uke trekker dessuten Lypsyl ut 20 vinnere av produktpakker, blant de som er medlem av fanpagen deres på Facebook.

Spre kjærlighet og vinn fine premier, det er hva jeg kaller to flotte fluer i en smekk!

Innlegget er i samarbeid med Lilleborg.

No Comments

Leave a Reply