Uncategorized

hei igjen, oslo

14. februar 2011

Kvelden har gått med til å pakke kofferten. Begynner jo å jobbe på tirsdag, så nå bærer det avgårde i hvert fall for en ukes tid. Skal bo hos en venn midlertidig, og målet for uken blir å finne en forbanna LEILIGHET. Må si at jeg har senket kravene mine noe voldsomt, nå som jeg leter gjennom Finn.no og alle de andre sidene for femte gang. Akkurat som om de dårlige leilighetene blir mer og mer OK for hver gang jeg ser på dem .

Denne gangen tar jeg selvfølgelig med meg Macen til Oslo! Har vært mye bloggefri i det siste, og selv om det har vært deilig, er det jo noe vesentlig som har manglet.

Det nærmer seg midnatt, så nå må jeg henge opp den siste runden med klær og krype til sengs og få meg en god nattesøvn. Ganske så sliten! God natt.

No Comments

Leave a Reply