Uncategorized

det faller på plass

17. februar 2011

Da begynner brikkene i puslespillet mitt endelig å falle på plass. Frøken Wulff fikk seg leilighet i dag! Hurra! Så nå skal jeg bo i en ny og helt ålreit leilighet, og det kommer til å ta meg ett minutt å løpe bort til Frognerparken i sommer. Helt herlig!

I dag har Belinda og jeg vært i et møte, og etter møtet var det tid for å være litt kreative. Så vi satte oss på yndlingsrestauranten min (Wok&Sushi), og var produktive over en fantastisk middag, etterfulgt av tjue kopper kaffe. Hyggelig med besøk fra Sørlandet, håper det blir oftere nå som jeg har fått leilighet.

HALLO, nevnte jeg at jeg har funnet leilighet!?!? Er så GLAD! Elsker når ting faller på plass. Nå skal håret fønes, frukten spises, og så skal jeg sove, for jeg skal tidlig opp på jobb i morgen.

Belinda og Ida, hardtarbeidende kvinnfolk.

Kveldsmat og frokost. Litt gratisreklame for både Kiwi, Bendit og Skyr, bare hyggelig!

No Comments

Leave a Reply