Uncategorized

rødvinslepper

19. februar 2011

God dag! Og herregud! Rødvinen jeg drakk i går gjør skikkelig vondt i hodet mitt. Etter jobb i går tenkte jeg at jeg måtte få tiden til å gå mens jeg venter på å få flytte inn i leiligheten min, så jeg bestemte meg like gjerne for å ta noen glass med noen blide mennesker. Og så gikk turen på byen, hvor jeg brukte alt for mye penger og lo alt for mye.

Og hva er vel bedre enn at jeg skal ut i dag og. To av mine beste venninner fyller forever 21 i dag, og da finnes det selvfølgelig ikke noe alternaltiv; det blir kjole og høye hæler i dag og. Nå må jeg ha iskald cola og ta meg en dusj, imens kan dere kose dere med de fine bildene fra i går.

Gladlaks på Smuget, konsert med søte Vivian!

«Hei alle mennesker, Thomas her!»

Gøy, gøy, gøy! Sjekk den fine gjengen bak, haha.

No Comments

Leave a Reply