Uncategorized

et vakkert tilbud til mine lesere

20. februar 2011

Her om dagen var jeg hos Neglhuset for tusende gang, og ble fin med nye negler og vippeextensions. Som blogger får man mange gode tilbud på slike behandlinger, og hvorfor skal det ikke gjelde bloggleserne også?! Neglhuset gikk i hvert fall med på å gi rabatter til mine lesere, hurra for det!

Prisene gjelder mellom klokken 10-16 fra mandag til fredag, og tilbudet varer i 3 uker fra og med i morgen, mandag! Vippeextensions 1000,- (før: 1200,-), gelè eller akrylnegler 500,- (før: 600,-), støping av tånegler 500,- (før: 600,-). Bruk kodeord «Ida» for å få rabattene!

Neglhuset ligger øverst i Karl Johan, rett ved Deli De Luca. Ring 458 33 166 for booking : )

Haha, jeg sovner alltid når jeg får nye vipper! Har hatt vippeextensions i 5 måneder nå, og kan ikke tenke meg å gå uten lengre. Mine egne vipper er fortsatt i god behold, og det varer cirka i en måned. Man skal ikke bruke mascara på vippene.

No Comments

Leave a Reply