Uncategorized

girls just wanna…

20. februar 2011

Kvelden i går gikk overraskende bra. Med svai i knærne, stiv nakke og rødvinslepper fra kvelden i forveien, ankom jeg en jentebursdag som allerede hadde pågått i et par timer. Men det ble sang, dans, betroelser og masse latter, og jeg fant tonen med glasset ganske fort.

Å dra på byen i Oslo på en lørdag er… Trangt. Og ofte veldig kaos. Jeg hadde vært så heldig å få to bord og gratis inngang for hele gjengen på La Belle, så det var dit ferden gikk. Drakk mojitos, dyttet vekk mannfolka og… Sang sikkert både høyt og stygt. Etter noen timer på La Belle sklei jeg på høye hæler (bokstavelig talt) ned til Aker Brygge, hvor jeg tilbragte resten av kvelden på Åpen Bar. Har dere sett taxi-kjøen ved Aker Brygge på en lørdag? Den er syk. Heldigvis har mine venner misforstått køsystemet, så vi gikk foran i køen og fikk taxi på to sekunder.

Skal bli så deilig med sommer! Er nesten vanskelig å kose seg ute når det er så kaldt og glatt. Men vi hadde det veldig gøy i går! Deilig med en edru kveld, jeg er ikke skapt for to-dagers! I MORGEN FÅR JEG NØKKEL TIL LEILIGHETEN! Gleder meg veldig. Her er noen bilder fra i går.

No Comments

Leave a Reply