Uncategorized

jeg vil helst gjøre alt på en gang

22. februar 2011

Siden sist har jeg virkelig kommet meg på plass i min nye leilighet. Mamma og pappa kjørte meg inn til Oslo med masse ting i går kveld, og i dag stod jeg opp grytidlig for å handle på IKEA. Uansett om man har det meste fra før, er det et must med litt nye pynteputer, gardiner og… Plastblomster. Plastblomster er GENIALE. Like geniale som duftlys som lukter tøymykner og nybakte boller. Man trenger verken å vanne blomster eller bruke bakeforkle, men kan bare sette fram noen plaststilker og tenne et lys. Hvor fantastisk er ikke det?!

Jeg vil jo helst gjøre alt på en gang. Det er ikke snakk om at det skal stå uåpnede pappesker og ligge klær i kasser, her skal det se ut som om jeg har bodd i tre år allerede! Jeg har i hvert fall fått alle klær på plass, men når det gjelder møbler ser det ut som om jeg må vente en dag eller to. Jeg har verken verktøykasse eller er særlig handy av meg, så TV-benken må pent vente.

Flytterotet har spist opp kameraledningen min, men jeg har tatt noen mobilbilder til de spesielt interesserte som har etterlyst bilder av min nye leilighet. Får ta ordentlige bilder når alt er på plass, og når dagslyset flommer inn vinduet. Nå har mørket lagt seg, og jeg har tent stearinlys. Slik liker jeg det aller best, må jeg si.

Så her skal jeg kose meg! Gikk opp for meg at jeg har bodd i Oslo i snart to år, men jeg har aldri bodd her og hatt et A4-liv med jobb og faste rutiner. Det skal bli deilig – og veldig annerledes! Og så bor jeg to minutter unna Frognerparken og har yndlingsrestauranten min nesten rett utenfor døren, så det blir jo ikke stort bedre. Nå venter jeg bare på sommer, jeg.

No Comments

Leave a Reply