Uncategorized

tar en britney i kveld

23. februar 2011

Ta det rolig. Jeg skal verken barbere hodet eller bli fotografert truseløs på byen. Å «ta en Britney» er nemlig å ha håret i en dott på hodet, i hvert fall i min personlige ordbok.

En lang dag er over, og jeg skal snart legge meg. Skal stå opp klokken syv i morgen for å dra på jobb, men kan liksom ikke legge meg med en gang jeg kommer hjem, for da føler jeg at jeg hopper over en dag. Så nå skal jeg se litt på TV og kose meg i sofakroken før senga skal erobres. Herregud, jeg kan egentlig ikke fordra å se på TV. Tiden flyr avsted, og ikke er det noe interessant å se heller. Gi meg et TV-show, så skal jeg underholde dere på høyt nivå. Jeg har da en del å bidra med….. Eller har jeg det, spørsmålstegn.

It’s Britney, bitch! I ny og deilig kosedress.

No Comments

Leave a Reply