Uncategorized

et hverdagsmirakel

26. februar 2011

Ja, dere leste riktig. Jeg flytter igjen. Leiligheten jeg har bodd i på Majorstua den siste uken har bare vært midlertidig bosted, men det ble litt mer midlertidig enn planlagt. Av flere årsaker, men det kan vi ta ved en senere anledning.

Selv om jeg ikke akkurat kan skryte av at jeg leser bibelen på sengekanten og går i kirken hver søndag, begynner jeg noen ganger å lure på om det er noen i himmelriket som våker over meg og sørger for at ting ordner seg. Hehe, det hørtes skrudd ut. Men det har seg nemlig slik at da jeg i går stod og lurte på hvor i alle dager jeg skulle gjøre av meg, ringte telefonen, og jeg fikk vite at jeg kunne få drømmeleiligheten min. Husker dere den jeg maste og tjaste så innmari om? JEG HAR FÅTT DEN! Og det i siste øyeblikk. Var like før jeg flyttet hjem til mamma og pappa og begynte på barneskolen igjen.

Snakker om mamma og pappa. Verdens beste foreldre, sånn uten å overdrive. De stiller opp og hjelper meg alt de kan, jeg er så evig takknemlig. I skrivende øyeblikk sitter jeg faktisk hjemme i Tønsberg, og drikker rødvin og spiser lasagne. Koselig med en hjemmekveld, i morgen skal jeg tilbake til Oslo.

Så, ja. Jeg fikk leiligheten, og det kribler av lykke inni meg! Så nå er det tilbake til Frogner, takhøyde, fine vinduskarmer og rosetter i taket. Det er herlig, det.

Min forrige Frogner-leilighet. Håper jeg trives like godt i den nye. <3

No Comments

Leave a Reply