Uncategorized

ingen fare for å stange hodet i taket, hvert fall

27. februar 2011

I dag kjørte mamma og pappa meg til Oslo med enda flere ting til leiligheten. Den er ganske så stor, så nå har jeg plutselig plass til alle møblene mine (og enda fler), så det krever jo noen ekstra kjøreturer. Har også vasket ut av den andre leiligheten i dag, og for å si det sånn! Den nye leiligheten kunne også trengt en vask, for å si det sånn! Den er ikke blitt vasket ut av enda, så kommer til å drøye innflyttingen litt. Tenkte å dele noen bilder med dere, siden mange har spurt.

Det er sikkert fem meter opp til taket, helt fantastisk! Og helt vanvittig kaldt, hehe. Så det er bare å sette av penger til strømregninger og varme kosedresser. Å finne gardiner kan også bli et problem, så min snille mormor har sagt seg villig til å sy til meg. Det er så fælt når gardinene bare rekker til vinduskarmen, det ser så halvveis ut.

SÅ kaldt var det! Takker mormor for hjemmestrikkede tøfluser. Bak meg på bildet ser dere kjøkkenet. Stort og fint kjøkken hvor jeg har plass til spisebordet mitt og alt – noe jeg faktisk ikke tar som en selvfølge, etter den leilighetsrunden jeg har vært på i det siste. Og peisen! Jeg har to peiser, har en mistanke om at de kommer til å bli brukt flittig.

Begynte å pusle litt med lysekronen i kveld. Så utrolig komplisert a gitt! Ga opp etter en halvtime. Men blir vel fin når den er ferdig og kommer opp på himmelen (taket)!

Nå er jeg på plass under et varmt tak og fire varme vegger, så nå skal jeg kose meg med kosedress og TV resten av kvelden. Hva syns dere om leiligheten så langt, sant den ser fin ut?!

No Comments

Leave a Reply