Uncategorized

i dag blir jeg inventar i leiligheten

1. mars 2011

Wohooo! Dagen har kommet! I dag skal jeg flytte meg selv inn i den nye leiligheten. Gleder meg stort. Men først skal jeg på jobb! Og det er det absolutt ikke noe galt med, for der trives jeg, men vanskelig å konsentrere seg når man skal noe sånt etterpå. Inni hodet mitt driver jeg og møblerer og fikser ting hele tiden. Sånt er jo så gøy!

Men ja, nå skal jeg på jobb. Mange er litt snurt fordi jeg ikke forteller hvor jeg jobber eller hva jeg jobber med. Er det OK om jeg jobber ut prøvetiden min først? En vet jo aldri, kanskje jeg gjør en helt håpløs jobb… Men det er i hvert fall kjempedeilig å jobbe litt igjen, begynner jo å bli noen år siden sist nå. Bortsett fra bloggrelaterte ting, da. Men bloggen krever ikke akkurat at man står opp klokka sju, spiser frokost og kommer seg avgårde. Nå må jeg løpe, hei igjen!

I dag får jeg mitt eget hjem igjen! Weee!

No Comments

Leave a Reply