Uncategorized

første natt i ny leilighet

2. mars 2011

I kveld har jeg tatt over den nye leiligheten, sånn «på ordentlig». Skrevet under papirer, tegnet strømabonnement… Og sånt. Å flytte inn i en leilighet er mye mer enn å ta med seg madrass og en nattbordslampe, har jeg begynt å forstå. Men heldigvis har jeg hatt mye god hjelp, så å få fyr i peisen og skru sammen TV-benk var ingen sak.

Har vært i leiligheten og skrubbet og ryddet på plass ting i hele kveld, nå er klokka langt over midnatt, og jeg skal straks sove. Ligger på mitt nye soverom og vurderer å male en himmel i taket. Det er så… Langt opp. Litt skummelt, og veldig lite intimt. Men vender meg vel til det òg.

Hadde bare webcam i dag dessverre, men lover å legge ut masse bilder av leiligheten etterhvert : )

No Comments

Leave a Reply