Uncategorized

Tannbørster til overnattingsbesøket

2. mars 2011

Hei og hopp! Jeg har ikke Mac og Internett i leiligheten nå, så det blir mobilblogging på høyt nivå. I dag har jeg vært på den kinesiske ambassaden (i jobbsammenheng), det var en opplevelse i seg selv. Begynner å få på følelsen at ingen asiatere liker meg, jeg får alltid en kald skulder og et nebbete svar. Hehe, men for alt jeg vet kan det være tilfeldigheter. Etter at jeg hadde vært der måtte jeg dra hjem og legge meg, er i skikkelig dårlig form i dag. Men det kjennes ut som om det gir seg fort. Håper i hvert fall det, for i morgen SKAL jeg på jobb, og i helgen skal jeg på fjellet! Å dra på jobb er den sunneste hverdagsmedisinen jeg har vært borti.

På vei hjem til ullpleddet klarte jeg å tvinge meg selv til en tur på butikken. Jeg elsker jo egentlig å handle i matbutikk, men i dag var det mer som tortur. Helt til jeg fant ut at ICA hadde 10-kroners marked! Haha. Sånt er gøy. Og selv om ikke alt på listen min kostet 10 kroner, så følte jeg meg ganske fornuftig da jeg la varene på rullebåndet. Dagens middag ble kyllingpølser. HVORFOR blir jeg inspirert av all VM-reklamen? Jeg hater VM. På grunn av VM tok det meg over 2 timer å komme meg til Vinderen og tilbake til Frogner. Sutre sutre : )

Og forresten! Jeg har handlet tannbørster til de tre første som kommer og overnatter! Av en eller annen grunn syns jeg alltid at besøkene mine glemmer tannbørsten hjemme, så nå har jeg tatt saken i egne hender. Førstemann til mølla!

No Comments

Leave a Reply