Uncategorized

her går det sakte unna

3. mars 2011

Herreguuud, for en kjedelig dag. Har sittet og sett i veggen alene i hele dag, uten Mac og uten TV.  Ikke at jeg ser på TV uansett, men ja. Alt er bedre enn en hvitmalt 80-tallstapet. Har sagt til meg selv 2495201 ganger i dag at jeg ikke får lov til å bli skikkelig syk, og det ser ut til å hjelpe. Jeg er i hvert fall i bedre form enn jeg var i dag tidlig. Og nå har jeg dratt enda en varmovn inn på soverommet, hei minusgrader!

Med leiligheten går det sakte. Jeg får ikke resten av møblene, klærne og tingene mine før ut i neste uke, så da gidder jeg ikke å begynne å kjøpe inn nye ting til leiligheten før det heller. Kan jo være mart å se hva jeg har fra før, jeg har så mye jeg helt har glemt at jeg har kjøpt. Så, ja. Det går ikke unna akkurat. Middagen spiser jeg på gulvet, og regelen er slik: de som hjelper meg i leiligheten får bestemme middag. I går ble det Peppes.

Søstra mi…

Knipset noen mobilbilder av kjøkkenet. Der mangler jeg i grunn bare spisebordet mitt og noen bilder på veggene, så er det klappet og klart til middagsselskaper og elendige kokkekunster. Haha, neida. Jeg er faktisk ikke så verst på kjøkkenet. Kjøkkenet er helt nytt. Ikke akkurat et slikt kjøkken jeg ville kjøpt om jeg kunne velge, det er litt for mørkt for min smak.

Under her ser dere soverommet. Bortsett fra å legge på plass klær har jeg ikke begynt på det en gang, men det er et veldig fint rom som har mye potensiale. Masse skapplass, samt et innebygd skap, får jeg lov til å kalle det walk in closet? Gleder meg til å få gardiner, bilder og andre småting på plass!

Nå skal jeg legge meg! Skal på jobb i morgen, og etter jobb reiser jeg til fjells. HAHA! Har du hørt på maken. Ida Wulff på fjellet er som en hest på sykkel – det funker bare ikke. Jeg hater snø, kulde, vinterklær og alt som hører med. Så vi får se, da – om jeg overlever.

No Comments

Leave a Reply