Uncategorized

dear dayplanner

4. mars 2011

Jeg har fått en del spørsmål om den fine dayplanneren min! Og ettersom det muligens er den mest nyttige sponsorgaven jeg har fått hittil i år, må jeg jo fortelle. Den er fra Tryckdig.Se, og koster 249,- + porto.

Av en eller annen grunn stoler jeg ikke helt på elektronikken, og er veldig opptatt av å ha en dayplanner som forteller meg sort på hvitt hvor jeg skal være til hvilken tid. Har jeg ikke det, går jeg helt i surr. Dayplanneren fra Tryckdig er ekstra fin fordi man kan gjøre den personlig, og man designer hele almanakken selv. Her kan dere se litt nærmere hvordan min ser ut.

Forsiden laget jeg bare i Photoshop og lastet opp på Tryckdig da jeg designet almanakken, så den kan se ut akkurat slik du ønsker. Noen velger å pryde den med trynet sitt – jeg valgte en litt annen variant….

I starten av boka kan man legge inn de bildene man ønsker. Jeg har valgt å ha bilder av mennesker (og dyr) som betyr mye for meg. Kjempekoselig å se sine nære og kjære hver gang man stresser for å finne ut hva man har glemt.

Skal ikke skryte på meg å ha et veldig trangt tidsskjema, men.

Stort pluss for ukens to-do og ukens trening! Denne uken ser jeg at jeg skal kjøpe Det Nye, blant annet. Hvorfor det montro… Trening blir det dessverre lite av. Og så et lite minus for at dayplanneren er svensk, men det løser seg. Tjenare!

No Comments

Leave a Reply