Uncategorized

hemsedal, testostoron og festrakett

6. mars 2011

Da var langhelgen på Hemsedal over, og selv om jeg ikke gråter over å være hjemme igjen, har jeg hatt det veldig gøy. Å være eneste jente på hytte med 10 bråkete, rotete og festglade gutter var en ny opplevelse, dere kan tro jeg er sliten. Dessuten er det veldig deilig å kunne bruke et bad som ikke lukter gårsdagens middag til enhver tid. Ikke at jeg har vært noen engel som har sittet med beina i kors jeg heller, man har jo ikke noe annet valg enn å være en av gutta.

Den blå buksa baki der selges forresten til høystbydende. Rumpa på den mangler, men ellers kul.

Afterski! For noe drit. Folk stod på bordene i stedet for å sitte på dem, og så kastet de den svindyre ølen rundt omkring seg – så jeg ble selvfølgelig klissvåt, klissete og sur. Dessuten er vel afterski stedet hvor mora og faren din blir drita og danser dirrrrty på en måte de aldri ville gjort ellers. Ikke for å være negativ altså, men for en samling av tapere.

Meg i bakken……….

Her ser dere den berømte festraketten under making. Oppskrift: 1 liter vodka, 1 rosèvin og 2 energidrikker. Jævlig tåpelig. Gutta helte den i seg som om det var en iskald cola, og endte i skikkelig usexy fyll og oppkast hos flere. Så siste kvelden var jeg edru barnevakt – egentlig like greit, da jeg våknet opp i dag og var i MYE bedre form enn resten av gjengen.

Og så…. En av de få gangene jeg våget meg inn på badet for å dusje (med klype på nesa), fant jeg dette ved siden av do. HVA?! Hvem er det som leser min fabelaktige spalte på DASS?!

Jeg vet ikke når jeg skal til fjells neste gang, men jeg må si at det ikke var så ille som jeg hadde trodd, med litt snø og fjelluft. Nå er det i hvert fall Oslo og sushi til kvelds som gjelder, ganske upåklagelig.

No Comments

Leave a Reply