Uncategorized

jeg er ikke død

8. mars 2011

Joda, jeg er nesten det. Jeg er nemlig hjemme i Tønsberg for å hente ALLER siste flyttelass! Og det innebærer jo så klart at jeg tømmer lagerboden jeg leide da jeg sa opp leiligheten og reiste til LA. Jeg er sjokkert over hvor mye klær og ting jeg har! Sikkert 46 sekker og kasser, med både kjære og ikke-så-kjære eiendeler.

Jeg er vel kanskje ikke den eneste som utsetter å kvitte meg med klær, og tenker at jeg sikkert får bruk for det (kommer til å passe inn i det) igjen, en vakker dag? Vel, det er bullshit. Det er bare å kaste! Jeg har i hvert fall brukt et døgn på å kaste Killah Babe-bukser i str 25. 5 sekker som skal gis bort, 7 sekker som skal kastes og 2 sekker med fine ting som jeg vurderer å selge her på bloggen. Om jeg våger. Å selge ting på bloggen virker så fattig, men jeg har fått med meg at det blir gjort en del, hehe. Men hvorfor skal ikke andre få glede av ting jeg ikke passer eller får bruk for?

Jaja, nå skal vi stappe alt inn i den store, morsomme bilen og kjøre avgårde. Pappa har til og med kjøpt fire poser ved til meg, så i dag skal det fyres opp også! Gleder meg til å kose meg foran peisen. Og så gleder jeg meg til å vise dere noe HELT fantastisk jeg har gjort med håret mitt! En skikkelig revolusjon, hehe. So long!

No Comments

Leave a Reply