Uncategorized

lets talk about hair

9. mars 2011

Ettersom jeg har testet mye av det beste som finnes av produkter og behandlinger, er det ikke mye som overimponerer meg lenger. Men her om dagen var jeg så heldig å få komme til Ruhs frisørsalong i Oslo, for å sette på extensions.

«Extensions, ja», tenker du. Det samme tenkte jeg. Det er ikke lenge siden jeg mistet så å si alt håret mitt da jeg hadde punktfester i hele hodet, og jeg lovte meg selv å aldri gjøre noe lignende igjen. Men så hørte jeg om Hair Talk, og tenkte at det nesten hørtes ut til å være for godt til å være sant. Og da må man jo prøve!

Systemet består av 100 % ekte remy hår, som er montert på ultratynne fine selvklebende strips, som limes direkte på ditt eget hår.

Altså, jeg har ikke ORD. Det tok under en time å sette på alt håret, håret er av super kvalitet, og når man stryker seg over håret kan man så absolutt ikke kjenne at man har extensions. «Teipene» som håret sitter på er så tynne og fine at det rett og slett kjennes ut som ens eget hår. Jeg var så positivt overrasket at jeg bare satt og gliste hele frisørtimen, hehe. Og jeg er ganske bombesikker på at alle andre typer extensions kommer til å «dø ut» – for hvorfor skal man velge noe som skader håret og tar en halv dag å sette på, når det uansett ligger i samme prisklasse? Hair Talk er rett og slett en genial måte å ha langt hår på, mens man sparer sitt eget.

Menneskene på Ruhs frisørsalong var flotte mennesker, herlig miljø og helt ny salong på Frogner. Tenk å ha sin (nye) faste frisørsalong som nabo! Helt fantastisk. Det var dyktige Benedicte Evensen som fikset håret mitt. Hun driver også med opplæring og kursing i Hair Talk, så om frisører ønsker å vite mer kan de ta kontakt med henne.

All kontaktinfo og annen informasjon finner dere på Facebook-siden her! For å få prisinfo må dere også ta kontakt selv.

Her kan dere se forvandlingen, hehe. Mye av selvtilliten sitter i håret spør du meg! Føler at jeg blir en helt annen med lengre hår. Sånn, overfladisk mener jeg. Jeg skal ta noen bedre bilder av håret til dere senere, det blir jo veldig annerledes når det er vasket og stylet.

In the making! Her kan dere se hvor usynlige de små «teipene» er.

Min dyktige frisør, Benedicte.

Og her ser dere salongen, som ligger i Erling Skjalgssons gt. på Frogner. Fab, fab!

Noen av dere lesere som har prøvd/hørt om Hair Talk? Hva er deres erfaringer, i såfall? Eller er det noen som kunne tenkt seg å prøve det? Jeg anbefaler det i hvert fall på det varmeste, og kommer ikke til å slutte med det før mitt eget hår er like langt som Rapunzel sitt.

No Comments

Leave a Reply