Uncategorized

working nine to five

10. mars 2011

Jaja, dere. I går tok jeg Taylor Swift i hånda. Jeg gikk fra å være litt careless til å bli potensiell superfan. Hun er så søt og jordnær – og ikke minst flink til å synge live, i motsetning til mange av sine skrikende kollegaer. Jeg er lettet over at flere av vennene mine også skulle på konserten, ellers ville jeg sett ganske tapersk ut der jeg løp rundt halve salen for å få tatt på frøken Swift. Det gjorde jeg kanskje uansett.

Ellers tok jeg to øl i går, ble kake, og gikk alene hjem og sovnet i senga med katta mi som hodepute. Og så var det jammen helt greit å stå opp klokka sju for å dra på jobb.

Åh, hallo. Selv om jeg syns det er gøy, tåler jeg tydligvis ikke å jobbe ni-til-fem. Jeg har blitt så distrè når arbeidsdagen er over at jeg surrer med ALT – spesielt med telefonen. I går, da jeg var ute på et lite oppdrag for jobben, ringte jeg en venninne i stedet for sjefen, og la ut om at «jeg finner ikke ditt og datt«, før venninnen min bare; eeeh, hva mener du nå? Og i dag ringte jeg min gode venn Kjetil, noe jeg ikke var klar over. Jeg trodde jeg ringte en annen. Og før Kjetil hadde fått sagt et ord, hadde jeg lagt ut i lange baner om at «nå som jeg har lagt meg flat og unnskyldt meg syns jeg faktisk du kan gjøre det samme, og blablabla. Etter ett minutts babling fra min side, hører jeg en spak stemme fra andre siden; hva mener du? Du vet at du snakker med Kjetil, ikke sant? ÅÅÅÅH! Kan ikke folk begynne å si navnet sitt når de tar telefonen, så slipper jeg å ligge i fosterstillig og rødme i to timer hver dag?

Ida, Evelyn, Kjetil og meg på Cafè Con Bar! Utrolig hyggelig cafè/bar/restaurant dere burde sjekke ut, ligger på Grønland, ikke så langt fra Oslo Spektrum. Jeg var stamkunde før, har bare vært utrolig lite på Grønland den siste tiden. Men i går satt vi der både før og etter konserten, var utrolig koselig! Vi er alle fire STORE Linn Skåber- fans, så vi planla rett og slett Skåber-kveld i morgen. Altså: vin og Hjerte til Hjerte på DVD. Herlig!

Ellers har jeg funnet mitt nye favoritt-lunsjsted. Sånn bortsett fra Star Sushi. BOCATA! Etter at jeg fikk det servert på et personalmøte på jobben, har jeg gått innom der så å si hver dag! Sykt herlige rundstykker og bagels. Prøv bagel med scampi eller rundstykke med laks og reker!

Yummi!

Jeg kom akkurat hjem fra jobb, og jammen har jeg ikke gode venner som drar meg rett ut på middag! Akk… Elsker livet! Og så et obligatorisk bilde av meg PÅ jobb! Da er det snart klart for gjettekonkurranse på hvor jeg jobber, hehe.

No Comments

Leave a Reply