Uncategorized

det er fredag

11. mars 2011

Å være på jobb på en fredag er egentlig helt fantastisk. Det kribler i beina etter å løpe ut i det for-en-gangs-skyld-fine været, og planene for kvelden er så bra at jeg bare sitter og smiler. Å ha en fin helg foran seg gir virkelig energi!

Nå er jeg altså ferdig for dagen, og etter 8 timer på kontor skal det bli deilig å komme seg hjem i dusjen! Som jeg nevnte blir det Hjerte-til-hjerte- og vinkveld i kveld! Åh, så topper vi avslutningen på arbeidsuken med «Seeking  Bromance» på radioen, min yndlingssang for i dag! Håper alle har en fantastisk helg foran seg : )

1 Comment

  • Reply Marqueta 20. juli 2024 at 18:55

    I am now not positive where you’re getting your information, however great topic.

    I needs to spend some time learning more or figuring out more.
    Thank you for excellent information I used to be
    in search of this information for my mission.

  • Leave a Reply