Uncategorized

luksus i pysjen

14. mars 2011

For en deilig helg jeg har hatt! Etter en noe sjanglende Skåber-og-vin-kveld hjemme hos Helene, tok jeg det veldig rolig resten av helgen. Ryddet i heimen, gikk noen turer, hadde besøk, lagde masse god mat og så masse på film. Så nå begynner leiligheten min nesten å føles som et hjem, selv om den er langt i fra ferdig. Jeg har ikke en gang fått opp gardiner eller bilder! Og sofatrekk har jeg heller ikke somlet meg til å kjøpe. Så ræva i gir, mest sannsynlig IKEA i dag, om jeg får med meg noen!

En veldig avslappet meg, som nyter synet av at to flotte karer lager en fantastisk middag. Haha, det er hva jeg kaller luksus i pysjen!

Jeg har fri fra jobben i dag. En helt fantastisk dag, med solskinn og alt! Jeg føler meg så lett til sinns i dag, og har planer om å få gjort mye. Så da krysser jeg fingrene for at planen funker.

No Comments

Leave a Reply