Uncategorized

you can hang with me

14. mars 2011

Okai, da er jeg klar! Har klart å overtalte frøken Lövendahl til å bli med meg både på IKEA og H&M Home. H&M har jo nå interiør-butikk i Bogstadveien, gleder meg som en liten unge til å sjekke den ut! Håper ikke det er overprized – det er jo H&M. Noen som har vært der?

Jeg har laget en handleliste! Alltid smart å ha en, slik at man ikke kjøper alt mulig surr man ikke trenger. Selv om det kan forekomme uansett… Here it is.

Usikker på om jeg får handlet alt i dag, for jeg har verken bil eller en macho mann med meg i dag, som kan bære de «tunge» tingene. Ikke alt er like viktig heller, men det skal i hvert fall være på plass innen uken er omme – tror jeg.

Nå må jeg komme meg avgårde til  Bogstadveien, der den store handlerunden starter! Vi blogges senere. Og så knipser jeg et par bilder av meg selv i nuet, siden det er bloggligatorisk.

No Comments

Leave a Reply