Uncategorized

makan til mas

15. mars 2011

God ettermiddag! Arbeidsdagen er over, og middagen er handlet inn. Likevel er det tusen småting som skal gjøres i leiligheten før jeg kan «slenge beina på bordet». Føler på meg at jeg kommer til å fikse småting helt til jeg flytter ut, denne leiligheten er liksom så gammel og uoversiktelig i forhold til de andre jeg har bodd i. Oppdager hele tiden noe nytt, så to-do-listen blir bare lengre og lengre.

Dere spør så mye om Bella. Så her har dere Bella, ved frokostbordet i dag. Og nå kommer dere overbeskyttende dyrebeskyttere sikkert til å bli kjempesure, men jeg er SUR på Bella i dag. Hun er så mammadalt at hun labber etter meg hvor enn jeg går, og hvis jeg går i dusjen og lukker døra etter meg, står hun utenfor og skriker og hopper på døren. Høres ut som et lite barn som gråter! Og ja, tenk om du hadde hatt en liten unge, Ida! Det har jeg ikke. Jeg har en katt som er over ett år gammelt, på tide å vokse opp. Kanskje hun er deppa fordi jeg har begynt å jobbe? Dårlig kattemor…

Nei, nå får jeg komme meg i gang her. Har STORE planer om å lage god mat og se på TV i kveld, i morgen skal jeg tidlig opp. Takk for alle tips om internettleverandører, keep it coming!

No Comments

Leave a Reply