Uncategorized

nabo, du har bestilt ræva internett

15. mars 2011

Nå har jeg et lite spørsmål til dere. Det som er så greit med å ta det her i den fulle offentlighet, er at andre som kanskje lurer på det samme kan hente hjelp i kommentarfeltet. Så here we go:

Jeg har jo flyttet inn i ny leilighet, og må selvfølgelig bestille internett. Har aldri gjort det før, og aner verken hva det koster eller hvem som har de beste dealene. Null peiling, rett og slett. Tidligere har jeg nemlig vært så heldig og «funnet» internett, hehe. Fy fy, jeg vet. Men i dag morges fant jeg meg selv hamrende på veggen, mens jeg ropte; nabo! Du har bestilt RÆVA internett! Nesten.

Så det jeg lurer på er; hvilken nettside bør jeg gå på for å bestille internettet mitt? Er det noen som kombinerer slik at man kan bestille både internett og TV-kanaler i samme pakke? Herregud, jeg er så gammeldags. Har virkelig ikke peiling.

Back to work, setter stor pris på hjelp! : ) Fortell meg også gjerne hvilke leverandører jeg bør holde meg unna.

No Comments

Leave a Reply