Uncategorized

du din jævel

16. mars 2011

Jeg skal si dere det, at jeg bør bli jævlig klok av denne visdomstanna. Ellers forstår jeg ikke helt hvorfor den driver og plager meg. Det er ikke lenge siden den bøyde seg for en antibiotika-kur og sluttet å plage meg, men nå er helvete altså tilbake. Hele tannkjøttet verker, og bare å smile er en belastning. Smiler stort sett hele tiden, jeg. Om det så er for å være hyggelig eller om jeg ser at noen faller og slår seg. (…)

Så i dag gikk jeg tidligere hjem fra jobb – noe som plager meg. Nå sitter jeg bare i sofaen og tenker på at jeg egentlig skulle vært på jobb. Å sutre over en tann er noe jeg vil sammenligne med en fullvoksen mann som løper fra en edderkopp, men hello. Visdomstann kan være så vondt atte fy. Har heldigvis fått tannlegetime i morgen tidlig, så det gjelder bare å holde ut!

Nå skal jeg prøve å legge meg ned og hvile hodet litt, selv om det er full fest og tannpinende techno-dunk oppi der. Og så skal jeg prøve å skrive litt på min neste spalte i Det Nye. Det er noen andre som står for spalten i april, så min kommer ikke før i mai. Så vet dere det : )

No Comments

Leave a Reply