Uncategorized

i love you, tv norge

16. mars 2011

Det skal ganske mye til for å få meg til å sitte og se på TV en hel kveld midt i uka. MEN, TV Norge skal ha skryt. Ikke at det er positivt at jeg klistrer meg til TV-skjermen, men de har virkelig en del gode programmer for tiden. Og spesielt i dag! Så fra nå av heter det bare TV Norge-onsdag, hehe. Her er gullrekka dere bare se i kveld:

Total Blackout kl. 20:30. Enkelt og greit, deltakerne gjør masse gøy i mørket, og reaksjonene deres er virkelig priceless. Vet ikke om det var fordi en bekjent av meg deltok at jeg holdt på å knekke sammen av latter, men jeg gir det enda en sjanse i kveld. Hadde dere turt å delta? Jeg vet at det hadde klikket for meg i mørket, i hvert fall.

Bingobanden kl. 21:30. Gamlinger som gjør rampestreker med skjult kamera. Hadde faktisk enda større forventninger til dette showet, og minus for at reaksjonene til ofrene blir overdøvet av musikk. Men man trekker da på smilebåndet, og dessuten er moren til Linn Skåber en del av banden. Og da må man jo se!

Roast fra Chat Noir kl.22.30. Hva skal jeg kalle det? Et talkshow? I hver fall, Roast består av et panel som består av nogenlunde kjente personer som griller hverandre og snakker nedsettende om hverandre. Rett og slett morer seg noe jævlig på hverandres bekostning. Og hver uke har de en hovedgjest som blir rakket ekstra mye ned på. Herlig, herlig, passer min humor ypperlig!

Kongsvik Undomsskole kl.23:00. Helt fantastisk! Lene Kongsvik Johansen har virkelig satt seg inn i alle rollene som finnes på en ungdomsskole, og både lærere, rektor, bimboer og nerder er så gjennomført bra spilt.

Har dere sett disse programmene? Hvilket er din favoritt?

No Comments

Leave a Reply