Uncategorized

værsåsnill og pass på meg

18. mars 2011

Å ha en person som passer på seg når ikke mor og far er i nærheten er gull verdt. Når jeg blir syk eller dårlig på en eller annen måte, blir jeg som et lite barn igjen. Drukner i selvmedlidenhet, og trenger trøst, kjærlighet og omsorg. Haha. Synd men sant.

I går følte jeg at jeg fortjente en bloggfri dag. Og da fortjener vel også dere et bilde av hvordan jeg så ut da jeg våknet.

Finn èn feil. Haha, jeg må nesten le. synd syns jeg på meg selv. Visdomstenner gjør virkelig vondt, og det gjorde ikke mindre vondt å ligge på tannlegebenken mens de stakk hull i det betente tannkjøttet mitt. Vurderer å joine en støttegruppe for folk med visdomstenner, eksisterer det? Shit, jeg er så sytekopp.

Men jeg fikk i hvert fall en antibiotikakur, og da kan det jo bare gå en vei. Så etter en halv dag med hylgrining på sofaen, en del smertestillende og litt antibiotika, var jeg i hvert fall i form til å bevege meg. Tilbake til å bli passet på. God middag ble laget, stearinlys ble tent, og resten av kvelden ble faktisk nogelunde vellykket. Selv om det var en kamp å spise måltidet uten å tygge på feil side, og uten å sikle. Så mye styr for en TANN….

Bella ville også passe på sin sytete mamma, men hun bidro ikke med stort mer enn syting selv. Stalker-katt som hun er blitt, satt hun selvfølgelig på stolryggen mens vi spiste.

I helgen får jeg besøk av Daniel og Marius som kommer kjørende fra Fredrikstad. Vi har planlagt dette i over en måned, så det er jo så TYPISK at jeg skal bli dårlig og gå på medisiner. Det smarteste hadde kanskje vært å utsette besøket, men ikke søren. Savner morroklumpene mine så mye, og dessuten er det slik at det aldri passer for begge parter å treffes. Så da får de heller ta til takke med en Ida som ikke er like festlig som vanlig, og en Ida som ikke drikker mojitos. Det blir uvant for gutta tror jeg, hehehe. Men vi skal nok klare å kose oss! I kveld skal vi spise taco og se på film, så nå skal jeg ut og handle inn.

… Og så vil jeg bare skryte på meg at jeg ser litt bedre ut i dag enn i går. Vil ikke at dere skal klikke dere ut av bloggen med det første bildet i dette innlegget i hodet. HE-HE, og farvel for denne gang.

4 Comments

 • Reply where to buy social signals 8. juni 2023 at 15:24

  rsjuxcivm rkgqj hriqznw tsiu odzqsslskwlgnbr

 • Reply where to buy social signals 8. juni 2023 at 15:24

  jimikhrwr fatqq pigcbbb olkp csnpybsufdqykzx

 • Reply best seo backlink service 8. juni 2023 at 15:24

  best seo backlink service

  xyyhancom mkjaj vwefnpv mbcq qnhiijntpqkbjuo

 • Reply best seo backlink service 8. juni 2023 at 15:24

  iblapwehr sjxla xrujggw kwcg vmvsyvchuzpyevo

 • Leave a Reply