Uncategorized

musikk og alvorsord

21. mars 2011

Takk for mange fine ord. Dere er jo bare verdens snilleste lesere! I hvert fall veldig mange av dere. Grunnen til at jeg aldri leser blogger er fordi jeg ikke tror på et ord av det som blir skrevet. Jeg vet at, i hvert fall de fleste, verken er så glade, lykkelige, perfekte og problemfrie som de framstiller, og da er det rett og slett uinteressant for meg. Så da tenker jeg; hvorfor skal jeg fake? Jeg har noen skikkelig sugne dager. Null livslyst, null selvtillit og veldig lite glede. Og slike dager har de fleste av og til, hvorfor late som noe annet. Hvorfor kan ikke folk bare erkjenne at det er slik det er og være en støtte for hverandre, i stedet for å balansere på en plettfri fasade og insistere på at boblen er så innmari rosa?

Nå skal jeg straks få meg til skjønnhetssøvn. Det trengs når man jobber nine to five, gitt! Tenk at jeg legger meg før midnatt og har tenkt til å stå opp sammen med sola. Blir nesten litt stolt – og så håper jeg at det snart er en naturlig ting for meg! Er jo blitt helt yrkesskadet av denne bloggingen, haha.

Men før jeg sovner inn for natten, har jeg lyst å dele to sanger med dere som jeg simpelthen ELSKER. Har hørt så mye på dem det siste døgnet at jeg sikkert nynner i søvne. Nicki Minaj er helt rå, og sangene er sikkert ikke fremmed for alle – men dere som ikke har hørt dem burde høre! Hør Right thru me her, og Save me her.

Nattaklem fra sytekoppen!

No Comments

Leave a Reply