Uncategorized

fra kontor til kjøkkenbenk

22. mars 2011

Halloooo! Jeg kom nettopp hjem fra jobb, har jobbet i nesten 9 timer i dag, og likevel har jeg overskudd som en propell. Humøret er mye bedre, mistenker at det kan ha noe med det fine været å gjøre. Noen dager er jeg veldig enkel å blidgjøre, hehe. Når man våkner klokka syv til strålende sol er det liksom ikke så mange grunner til å se mørkt på dagen.

Nå skal jeg lage middag, og så skal jeg ut og kjøpe ved! Har lært meg å fyre i peisen – ikke verst, ikke verst. Å fyre i peisen er jo som å ha kontaktkort på strømmen, hehe. Stålkontroll på strømregningen som kommer – sånn cirka. Herlig at  det blir mildere vær ute nå, så slipper jeg snart å tenke på at jeg skal komme hjem til en iskald leilighet. Men ja… Middag. Vi «blogges»!

No Comments

Leave a Reply