Uncategorized

nudler er mitt brød og vann

23. mars 2011

For en herlig dag! Jeg har fartet rundt i hele dag og er egentlig ganske sliten, men nå er det virkelig VÅR ute, og været er så mildt. Jeg har ikke ord for hvor glad det gjør meg.

Akkurat nå sitter jeg og gafler i meg nudler og heller i meg vann. Nudler og vann er mitt brød og vann, altså maten jeg spiser når jeg ikke har noe annet, og når jeg er blakk eller ikke orker å gå ut døra. Men det er ikke derfor jeg spiser det nå! Jeg får nemlig middagsbesøk i kveld, og når jeg først skal anstrenge meg for å lage mat som smaker greit, gidder jeg jo ikke å være stappmett. Så mine damer og herrer; nudler og vann. Oppskriften trenger dere vel ikke.

Det sies at det er en first time for everything, og jeg skal ikke begynne å argumentere i mot. I dag kjøpte jeg nemlig støvsugerposer for første gang. Forrige gang støvsugeren min sluttet å suge skjønte jeg absolutt ingenting, så jeg tømte rett og slett støvsugerposen og satte den inn igjen. Funket fett, men er kanskje ikke så kult i lengden, i og med at støvsugeren (min) ofte inneholder glasskår. Men, ja. Ville bare skryte av at jeg har kjøpt støvsugerposer. Så nå tenkte jeg at jeg skulle støvsuge litt…. Snakkes!

No Comments

Leave a Reply