Uncategorized

helt om natten, helt om dagen

24. mars 2011

I går kveld overvurderte jeg meg selv. Lagde hjemmelaget pizza, lo av masse TV-programmer, og før jeg visste ordet av det hadde jeg sovnet i en snodig stilling. Og som om ikke det var nok, så sov jeg på samme sted og i samme stilling hele natten gjennom. Så i dag våknet jeg med et lite hyl, for jeg skulle jo være på jobb klokka ni. Til min store glede var klokka tre på syv, og jeg kunne legge meg i senga og sove ferdig – i hele tre minutter. Det er sånne tre minutter man virkelig setter pris på.

I dag har jeg da, som dere sikkert skjønner, vært på jobb. Fantastisk dag. Solskinn og kjempefin utsikt fra kontoret får meg ikke akkurat til å sitte og furte. Dessuten har jeg så blide og søte kollegaer, så arbeidsdagene går jo som en drøm. Nå er jeg forresten ferdig med prøvetiden min, så det er i grunn ikke hemmelig hva jeg jobber lengre. Jeg jobber hos EF! Som i EF International Schools, som jeg var i LA med i november og oktober. Det er helt fabolous! Og til de som skulle lure, så jobber jeg med administrerende arbeid og noen ganger som «study advisor» som jeg så fint vil kalle det.

Nå sitter jeg hjemme i vinduskarmen og har akkurat skrevet ferdig spalten min til Det Nye, som kommer på trykk i mai. Jeg er IKKE fornøyd, så nå skal jeg gjøre som følger: sosialisere meg. Så nå har jeg tatt på meg skjørt, og skal bort til Lisa og drikke TO ØL. Ikke mer, for jeg har en lang arbeidsdag i morgen også. Men to øl er vel nok til å få meg både kreativ og søvnig, så da kan jeg komme hjem senere og skrive meg fornøyd og sove godt etterpå. Helt om natten, helt om dagen! Helt til i morgen…

Hade så lenge!

No Comments

Leave a Reply