Uncategorized

det er kleint…

25. mars 2011

… Når noen åpner en gave, og tar en ekstra kikk i papiret for å se om det ligger noe mer der, og så gjør det ikke det.

… Når han sier «det var deilig«, og du hører feil og svarer «det er du og«, og han sier «jeg sa at DET var deilig«, og du bare «åja».

… Når man sitter på bussen og dagdrømmer, og plutselig oppdager at man sitter og stirrer en fyr i skrittet, og at man har gjort det en god stund, og at folk har begynt å legge merke til det.

… Når man har sagt har sendt en ubehagelig SMS fordi man helst ikke vil ta opp saken på telefon, og så ringer vedkommende opp, og så kan man liksom ikke late som man ikke har mobilen på seg.

… Når man sitter på cafè med en som veier 20 kilo mer enn en selv, og plutselig oppdager at man omtaler seg selv som tjukk for hver bit man tar av kaka.

… Når man sier noe stygt om noen, og det blir sagt «det er faktisk onkelen min».

… Når man tror man har lagt på røret, og sier «herregud, hun maser så jævlig», og så hadde man visst ikke lagt på røret likevel. «åh, hei, bare tulla, hehe».

… Når man går på et offentlig toalett hvor noen har hatt vondt i magen og glemt å bruke dobørsten, og så må man «rengjøre toalettet» så ikke andre tror at det er deg som har spist dårlig lunsj når du går ut derifra. (JÆVLFOLK!!)

… Når noen sier «du skylder meg 20 kroner» og andre hører det, og så kan man liksom ikke le av at tjue kroner bare er tjue kroner.

No Comments

Leave a Reply