Uncategorized

bambi hos neglhuset

27. mars 2011

Nå har jeg hatt vippeextensions i 7 måneder, og jeg får mange spørsmål om ikke det skader mine egne vipper. Så jeg tok et bilde nå, rett før jeg fikk nye vipper, som viser at det ikke har skadet mine i det hele tatt. Nå skal det sies at jeg vet at det er mange slurvete i bransjen, så jeg vil anbefale dere å undersøke nøye før dere skal ta vippeextensions. For å si det sånn, så vet jeg at det går et par vippeløse frøkner rundt i Oslos gater og angrer bittert.

Mine egne vipper, etter 7 måneder med vippeextensions.

Ett øye ferdig.

Sjekk Neglhuset for mer info og booking! Dessuten søker de ny negledesigner, så hvis det er noen der ute som kunne være interessert i å jobbe der, finner dere kontakt-info på siden. PS. Mannlige negledesignere er ekstra velkomne!

No Comments

Leave a Reply