Uncategorized

jeg husmorer meg

29. mars 2011

Aloha! Åtte timer på jobb igjen, jeg kjenner at jeg vender meg mer og mer til det. Okei, da. Jeg blir litt småsprø etter å ha sittet stille så lenge! Noen dager løper jeg mer rundt enn andre, i dag satt jeg veldig mye på rumpa. Den begynner å bli flat. Okei, da. Det var en løgn.

Jobb er gøy. Selv om arbeidslivet tar litt på. Blir skikkelig husmor, liksom. Når jeg kommer hjem holder jeg katten min med selskap, vasker tøy, lager mat, støvsuger, legger meg og drar på jobb igjen. Og så tar jeg mye kjipe bilder av meg selv om dagen, fniser og sier til meg selv at det «bloggligatorisk», og så fniser jeg litt igjen. Er det mulig å være så kjip…..

Disse bildene, for eksempel. De skildrer min arbeidsdag. Syns det var kjempestas da jeg fant den fine, blå fleecegenseren, og uten å bry meg om at jeg hadde øyenvitner, knipset jeg i vei. Sosiale antenner= knekt. Smoothien, derimot. Den var fantastisk. Jordbær og mango fra Bagel&Juice.

Og ellers, lager jeg som sagt mye mat. Det foregår helst slik, at jeg sitter på kjøkkenbenken og er deilig mens noen lager maten til meg. Og da vil jeg faktisk si at jeg har bidratt.

Neida, men seriøst. Jeg lager en del selv. Og her om dagen skulle jeg lage noe skikkelig godt da jeg hadde kveldsbesøk. En liten snack, om du vil kalle det det. Lakseruller. Og det ble sikkert kjempegodt! Problemet var bare at jeg kun klarte å spise èn etter å ha tatt i skinnet til laksen. Ble så kvalm. Åh… Man kunne jo ikke se på pakka at det var skinn bakpå fisken! Terningkast 1. Selv om det egentlig var veldig terningkast 6.

Og ellers kan jeg meddele at jeg har begynt å tenke på å kjøpe en kompis til Bella. Det har jo klikka litt for henne også, stakkar, nå som mor er på jobb hele dagen. Her, for eksempel. Her ser hun fotballkamp på TV, og jeg bare; neeei, Bella, det er ikke touch screen. Men hun fikk ballen i mål, da. Heia Bella. Heia Danmark!

Nei, nå får jeg husmore meg litt. Handletur!

No Comments

Leave a Reply