Uncategorized

opp med knappen

30. mars 2011

Som jeg hater å bare henge hjemme uten noen å snakke med! Jeg er glad i hjemmet mitt, men det får være grenser. Det positive med det er jo at jeg innbiller meg frisk og føler meg litt bedre, selv om jeg egentlig er helt ødelagt. Men å sitte hjemme er virkelig helt uutholdelig. Ser på TV og spiser masse mat – for en livsstil! Minner meg om da jeg flyttet til Oslo første gang – bortsett fra tv-tittingen, da. MEN, nå begynner gullrekka på TV Norge! Pinlig å innrømme, men har gledet meg til det i hele dag. Endelig skjer det noe, liksom!

Ellers kan jeg jo nevne at jeg får besøk i kveld. Bare så dere ikke gråter av medfølelse der dere sitter. Og så har jeg sjokolade. Selv om jeg egentlig burde la den bli liggende i kjøleskapet. Er så mett at jeg har kneppet opp buksa. Matvrak. Syk. Forhåpentligvis jobb i morgen!

No Comments

Leave a Reply