Uncategorized

out of office

30. mars 2011

Ikke for å syte. Men i natt ble jeg superdårlig og klarte ikke å sovne før klokka seks. Jeg er så sur på kroppen min. Jeg kler godt på meg, drikker nesten aldri alkohol og har en helt normal kost – likevel løper immunforsvaret mitt og gjemmer seg, og jeg blir stående igjen og lar bassiluskene vinne krigen. DRITT. Men humøret er på topp likevel, så misforstå meg rett. Jeg har sminket meg og krøllet håret selv om jeg bare skal ligge på sofaen i dag. En ting jeg har lært av å ha et ubrukelig immunforsvar er nemlig at man ikke blir noe friskere av å ligge og syte seg enda sykere. Det hjelper ikke at man ser ut som en sliten rotte hver gang man går forbi et speil heller.

Så nå skal jeg få gjort det jeg kan gjøre fra sofaen, nemlig å svare på mail og jobbe med noe som skal bli sommerens prosjekt. C og jeg har spennende planer, så får vi se om vi får planene i boks denne gangen! Vi er så kreative og morsomme sammen, men vi er også store drømmere som er flinke til å planlegge MYE på en gang.

Hjemmekontor, here we go.

No Comments

Leave a Reply