Uncategorized

if you love the 90s

31. mars 2011

Mine damer og herrer! Jeg sitter med dundrende hode og feber og koser meg på jobb. Og det var alt annet enn ironi, jeg koser meg faktisk. Så lenge jeg slipper å sitte hjemme alene er jeg fornøyd. I dag starter min helg, og det gleder jeg meg til. I kveld får jeg overnattingsbesøk, i morgen reiser jeg hjem til Tønsberg for å feire mormors bursdag før jeg skal videre på konsert, på lørdag skal jeg være kreativ med Christopher og drikke vin med jentene – og på søndag. Ja, på søndag skal jeg gjøre meg klar for en ny og spennende uke. Så da vet dere hva jeg skal.

 

Forresten. Å si at jeg ”skal på konsert” var vel litt å underdrive. Jeg skal på ”We love the 90s”, et arrangement for oss som vil gjenoppleve den glade musikken som herjet på 90-tallet.

 

I morgen starter turnèen i Drammenshallen. Deretter går turen til Stavanger, Trondheim, Bergen og Ålesund. Lineupen ser ut som følger: 2Unlimtied, E-Type, Vengaboys, Dr. Alban, Infinity og Reset. Må jo bli moro! Flere som skal? Sjekk nettsiden her.

 

No Comments

Leave a Reply