Uncategorized

velkommen hjem til meg

3. april 2011

Flere av dere har etterlyst bilder av mitt nye hjem. Og nå er i hvert fall stua ferdig, så da kan dere jo få se den. Mangler bare litt bilder på veggene og å kjøpe et par småbord, så er stua i boks. Er veldig fornøyd, har blitt ganske så koselig her nå.

Evig takknemlig for all hjelpen jeg har fått av familen. Mamma, pappa, mormor og morfar har kjørt inn til Oslo sikkert 20 ganger, med stiger, ledninger, verktøy og rester av flyttelasset. Mormor har sydd lange gardiner til meg, og morfar har kjempet som en helt for å få «prosjekt lysekrone» i boks. Tusen takk, dere er best! Jeg lover å ikke flytte på en veldig lang stund.

Alle møbler: IKEA. Det lille, hvite bordet skal byttes ut med et finere som tilhørte oldemoren min. Men først må det males hvitt! Puter: IKEA og H&M Home. Pledd: Frogner House og Skeidar. Lysekrone: Skeidar. Dilldall i vinduskarmen: IKEA. Lykt: IKEA. Gulvteppe: IKEA. Nei. Jeg er ikke sponset av IKEA.

No Comments

Leave a Reply