Uncategorized

det er tirsdag

5. april 2011

Hola, kjære lesere! I dag har jeg vært på jobb. Og så har jeg vært ute og handlet gaver i flere timer. Nå høres det kanskje ut som om jeg kom hjem med armene fulle av bæreposer, hvilket ikke er tilfelle. Men det er så utrolig vanskelig å handle gaver til en gutt, som i tillegg har det meste. Jaja. Gaven ble så der, så får vi håpe det er bra nok.

Har også handlet inn til middag og kos i kveld, så nå gleder jeg meg til å få stappet alt inn i kjøleskapet og til maten er ferdig! Kosekveld foran TV’en er blitt min favoritt, når folk spør om jeg skal være med på byen rister jeg bare på hodet…

Forresten! Er så mange som spør meg hvordan det går med håret, for som jeg skrev om her, så tester jeg jo ut noen nye extensions som settes på bare ved hjelp av teip. Og jeg er fortsatt like fornøyd, jeg har fremdeles nesten ikke ORD som kan beskrive hvor bra det er i forhold til hva jeg har hatt før! Håret er av god kvalitet, det er lett å stelle, det røyter så å si ikke (I HVERT FALL ikke i forhold til da jeg hadde punkter, da datt det hele fester ut etter noen uker) og det er rett og slett utrolig deilig at man ikke kjenner at man har extensions. Det eneste lille minuset jeg kan påpeke, er at det ikke er superpent å ha håret opp (f.eks i hestehale). Det krever nok litt mer jobb for å få det til å se bra ut, og dessuten er det litt ubehagelig når man har gått med hestehale en hel dag. Besøk Facebook-siden til Hair Talk her.

No Comments

Leave a Reply