Uncategorized

ikke ofte man har 20 gutter for seg selv

7. april 2011

I går var jeg med på en ekstremt vellykket bursdagsfeiring! Vi tok et glass-eller-fem hjemme hos meg, før vi møtte resten av gjestene på Bølgen og Moi. Der var maten og champagnen så god at jeg kunne flyttet inn for godt, så jeg storkoste meg. Etterpå gikk turen til Bygdøy Allè Restaurant, hvor jeg ble introdusert for den beste drinken jeg har smakt i HELE mitt liv! Bartenderne hadde aldri hørt om drinken, så en av gjestene i bursdagen måtte dele sin kunnskap, og vips, så hadde jeg ny yndlingsdrink. Husker verken hva den het eller oppskriften, men skal sjekke det ut og komme tilbake til dere med det.

Alltid gøy å være eneste jenta med en stor guttegjeng, haha. No drama, bare høyt lydnivå og masse kjærlighet.

Noen bilder fra minivorset hjemme hos meg. Meg og de maskerte menn, haha!

Ok, alvorsord! Jeg håper alle jenter er forsiktige når de er ute og går om kvelden? Det er jo rene voldtektsbølgen i Oslo nå. Enkelte mannfolk skulle blitt voldtatt selv før de ble satt bak lås og slå. SNAKK om å få smake på sin egen medisin. Jeg blir så sint!!! Men pass på å ikke gå alene på kveldstid, ikke gå i mørke parker og i folketomme gater, og la alltid folk vite hvor dere går. Spander på dere en taxi og vær forsiktige! Det er litt av en investering…

No Comments

Leave a Reply