Uncategorized

under press

8. april 2011

Nå er jeg hjemme fra jobb! Har laget nuddelsuppe til middag, og nå skal jeg rydde litt i leiligheten før jeg skal gjøre meg klar til å bli hentet. Fotballkamp. Yes. Driver fortsatt og vipper mellom høye hæler og joggesko. Kjole eller grilldress.

Til min store glede har jeg fått frisørtime i neste uke! Frisøren min hadde egentlig ikke tid før uti mai, så med ettervekst ned til øra må jeg innrømme at det var en stor glede. Akk. Små gleder i hverdagen! : )

Og ellers er DETTE sangen jeg hører på om dagen. Den er jo steinalder-gammel, og jeg er ikke noe særlig fan av verken Queen eller David Bowie, men så hørte jeg den på min nye yndlingsserie, «Dirty Sexy Money», og da var den plutselig musikk for mine ører.

Dette blir som nevnt en rolig helg. Bortsett fra kamp i kveld, har jeg ingen avtaler eller planer. Men deilig med en rolig helg, for neste helg blir det full fart når C og jeg skal begynne å filme til vårt nye prosjekt!

Jaja, nå får jeg gå ut i bakgården og varme opp til fotballkamp. Eller noe.

No Comments

Leave a Reply