Uncategorized

i woke up like this

9. april 2011

Wake up in the morning feeling like P Diddy – eller ikke. Jeg våknet KVART PÅ TRE i dag, og det skjer bare hvert femte år. Øynene mine popper vanligvis opp av seg selv litt før klokka sju på morgenen, så å våkne kvart på tre var utrolig ekkelt. Ettersom jeg fikk litt panikk, vasket jeg leiligheten i turbofart, løp på butikken for å handle, og nå sitter jeg her og prøver å finne ut hvor jeg skal bestille mat fra, og ikke minst hvilken film jeg skal se.

Ja, jeg var jo på fotballkamp i går. Og siden jeg var Stabæk-gjest, måtte jeg jo heie på Stabæk. Og Stabæk vant. Så da måtte vi jo feire. Og så skal jeg ikke skrive så mye mer om akkurat dèt, men det var i hvert fall utrolig hyggelig. Selv om jeg ble servert konjakk på slutten, og da tok jeg på meg gummistøvlene og gikk hjem.

No Comments

Leave a Reply