Uncategorized

en mandag uten dusj

11. april 2011

Det er nesten flaks at jeg ikke jobber i dag. Vannet i hele bygningen jeg bor i er nemlig stengt av fram til klokken 3, så her sitter jeg, med smørfett hår og uvasket kropp – selv om det kanskje blir å overdrive litt. Klokka er straks tre, og som jeg gleeeder meg til å dusje!

Så koselig at Spotify-spillelisten i forrige innlegg falt i smak, forresten. Akkurat nå er det 1240 mennesker som har lagt den til i sin egen Spotify! Så gøy. Det betyr jo at jeg må følge opp med en glad-liste for denne solskinnsmandagen, i og med at forrige spilleliste var ganske trist. Så her er litt gladere musikk fra meg!

I kveld skal jeg gjøre noe jeg har lovet dere lenge. Det kan være så mangt, så *trommevirvel*…. Jeg skal lage det innlegget om iPhone-apps som så mange har etterlyst! Stay tuned.

No Comments

Leave a Reply