Uncategorized

på feil side av by’n

11. april 2011

For en herlig dag det har vært! Etter at jeg fikk dusjet, vel å merke. Har rett og slett gått litt rundt i byen i dag. På Frogner her jeg bor, og helt ned til Grønland. Å tilbringe en varm fridag i 20 varmegrader på Grønland, er akkurat som å komme til utlandet. Utrolig spennende!

Satte oss ut i en handlegate og spiste på noe som sikkert kan kalles kebab-sjappe, hehe. Selv spiser jeg ikke kebabkjøtt fordi jeg rett og slett ikke liker det, men de har jo mye godt med kylling også. Ekstra hot, takk! Etterpå handlet vi grønnsaker, krydder og reker på en asiatisk butikk. Elsker de spennende butikkene med haugevis av grønnsaker, kryddersorter og sauser. Ikke bare har de masse man ikke finner på de vanlige matbutikkene, men det er også veldig billig. Èn kilo scampi til en femtilapp! Det er ikke verst.

Vika, Aker Brygge og Rådhusplassen. Det er snart sommer, jo!

På Grønland.

Så i dag blir det spennende middag, kan dere tro! Fullkornsris og wok med kylling, spicy reker, thai-sauce og massemasse grønnsaker. Nam!

Ps. Dør litt inni meg, så må bare fortelle. Fikk nettopp mail av en jente som vant en spraytan på bloggen min for TRE ÅR siden! Hun syns det var utrolig uproft at hun ikke hadde fått premien sin, og det kan jeg være enig i. Men hvor mye bedre er det å sende purremail tre år senere? Nå har det seg jo slik at det ikke er JEG som sender ut premier som blir vunnet på min blogg, men likevel. Hva sier dere? Bør jeg kontakte sjefen på blogg.no som jeg så ABSOLUTT ikke er på talefot med for å få tak i denne bøtta med spraytan? Dagens lille latter.

1 Comment

  • Reply Grover Lopau 20. juli 2024 at 14:14

    divorce is of course one of the worst thing that you could experience but you could get over it::

  • Leave a Reply