Uncategorized

sirkus er det nye action

12. april 2011

For en fin dag! Sånn bortsett fra regnværet og en forslått ankel. Har noen en logisk forklaring på hvorfor alle skoene mine plutselig virker for store? Kan føtter krympe? Fordi for tiden stuper jeg ut av alt som er av sko, nesten gummistøvlene mine også. Droppa slankingen, jeg. Tenkte det var mye mer in å krympe føtter…

Uansett, filmen! Water for Elephants var en utrolig fin film. Og etter å ha sett den sitter jeg igjen og tenker at; wow, jeg lever virkelig et trygt og forutsigbart liv – uten helt å vite om jeg syns det er positivt eller negativt. Men den var i hvert fall utrolig spennende – selv om de heterofile gutta kanskje kan bli sittende og ønske seg litt mer action. Men hva er vel mer action enn litt forbudt kjærlighet og fullt sirkus?! Sirkus er det nye action, mine damer og herrer. Og Robert Pattinson var megaheit i filmen. Løp og se!

Takk til Fox for en fin filmopplevelse, og til dere folkens! Filmen har premiere i Norge en uke før USA! Hvor ofte skjer det?

No Comments

Leave a Reply